Cursus websites bouwen

Cursus websites bouwen met WordPress!

Bouw je eigen website met WordPress

WordPress heeft alles wat je nodig hebt voor het maken van een website een blog of een webshop! Een goed CMS, mooie thema’s, veel functionaliteiten, en dat alles is naar eigen wens aan te passen en in te zetten. WordPress is zeer geschikt voor een professionele website, bijvoorbeeld voor jezelf als zzp’er. Maar je kunt er ook een website voor een vereniging of bedrijf mee maken, of een blog waarin je je passie met anderen deelt.

De cursussen

Tijdens de lessen gaan we in op het ontwerp; je leert een gekozen thema aan te passen, zodat het voor jouw specifieke doel geschikt is. Je maakt kennis met verschillende functionaliteiten, zoals slideshows, statistieken, contactformulieren of optimalisatie-plugins. We bekijken welke functionaliteiten jouw website nodig heeft.

Ook het maken van je content (inhoud) komt aan bod. Teksten schrijven en opmaken voor het web, beeldmateriaal maken of zoeken en een logische structuur opzetten om je inhoud goed toegankelijk te maken voor de bezoeker van je website.

We kijken naar het optimaliseren van je website voor goede resultaten bij zoekmachines (SEO).

Het integreren van social media op je website komt uiteraard ook aan bod.

Meerdere mogelijkheden

  • Je kunt kiezen voor een cursus in een groep, bijvoorbeeld bij Rozet in Arnhem. Vier maal per jaar start er een cursus van 7 weken/lessen
  • Of je kiest voor een privé cursus waarbij ik je alle dingen leer die voor jouw website van belang zijn. Extra efficiënt.
  • Natuurlijk kun je ook een cursus voor je bedrijf krijgen of voor een groep vrienden / vriendinnen.
WordPress cursus | Vijfkant Nederland
Cursus websites bouwen
error: Content is protected !!