WordPress Trainingen

Ben je verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de website binnen jouw bedrijf als communicatieprofessional of ben je ZZP’er en heb je een eigen website nodig? Dan is basiskennis van WordPress essentieel! 

Bedankt voor de lessen, vond het een interessante leerzame en ook lekker praktische cursus, veel van opgestoken.  En je geeft ook heel prettig les.

Sandra van De Kleedkamer

In deze trainingen ga je onder begeleiding een website maken. WordPress heeft een goed CMS, mooie thema’s, veel functionaliteiten en is geheel aanpasbaar naar eigen wens. 

De live stream was wat mij betreft een succes. Ik vond de tijdsduur en het rustige tempo erg prettig. Ook het gezamenlijk behandelen van individuele vragen was erg nuttig.
Inmiddels krijg ik een aardig idee wat er met WordPress kan, wat nuttig is voor mij en hoe je dat moet doen.

Aart

Je leert hoe WordPress werkt, hoe je de vormgeving (het thema) kiest maar ook het inhoudelijke gedeelte komt aan bod: teksten schrijven en opmaken, foto’s plaatsen en een logische structuur opzetten. Zo maak je jouw inhoud goed toegankelijk voor websitebezoekers.

We kijken naar het doel en het plan voor je website en je leert hoe je de vindbaarheid van je site vergroot (SEO) en hoe je goed vindbare teksten schrijft.